Recent Blog post

Archive for February 2015



I want this picture situation happen to me. The End. Hahahahaha I was jokking!





Sebenarnye saja nak tunjuk gambar tu. Rasa macam comel. HAHAHAHA. What I want for my 19th birthday is....
1. A headband
2. A  cute chopstick
3. Anything from Him
4. A controller

Janji bukan makanan, sebab ryn suka hadiah yang boleh buat kenangan. Tapi kalau~ nak bagi kek pon boleh, tapi kene bagi hadiah gak. A surprise will be nice. Kyaa~

What do I want for my birthday?

10 February 2015
0

Since Ryn banyak sangat benda yang Ryn nak, I made this post! List of my wish list. hahaha Well, bertuah la Ryn kalau ada yang makbulkan impian Ryn nie. But first, why I like surprise then ryn mintak orang belanja? it's because Ryn cepat rasa bersalah. Ada sekali tu ryn mintak kat budak kolej ryn Kitkat. Budak tu memang gila Kitkat. Tak sangka dapat. Hahahahaa. Bukan 1, 3 jnis kitkat Ryn dapat, xsangka sangka.. Hahahaha mekaceh kpd yg berkenaan.

 Chocobi - Shin Chan

 Sticky Candy

Unique Kitkat's flavor

Makan dalam kedai Secret Recipe

Dorayaki

Tutti Frutti

Gambar kat atas nie lah antara benda yang Ryn teringin nak rasa. Well yeah, Ryn mmg suka dapatkan sendiri, sebab ryn tau nak tunggu orang bagi mmg jauh skali. Then, ada lagi beberapa yang Ryn tgh hunting:

1. Aiskrim Pasu
2. Aiskrim Magnum yang boleh letak topping pelik-pelik tu
3. Keyboard Piano/ Gitar Litrik
4. PSVita

ok, yang keempat tu melewat ...







My wishlist

01 February 2015
0

Copyright © Hijab Cosplay Capries Ryn