ComicFiesta 2013 (Day1)


fuhhh fuhhh *tiup habuk*

ehh hello minna-san!
Well dah lama tak update blog. Maklumlah Ryn nie pemalas org nye. Update pon bile ... "hey senangnya dalam hati.." hahaha bila seronok. Semalam hingga hari nie rasa nak gelak-gelak. Tersengih sorang-sorangg eii macam org gila. HAHAHAHA.

Yeahh!! I'm going Comic Fiesta again!! remember tahun lepas? but thun nie character lain lak ryn cosplay.



















Well yang Ryn tak boleh lupa!! Ryn dapat jumpe kawan-kawan facebook ryn :) Terlalu ramai kalau ryn nak senaraikan. Tapi terima kasih sbb korang ada time tu ^^ I am very very very very very very happy !!!
Rugi tak snap gambar ngan korang. Urhhh!! menyesal... tunggulah tahun depan!! grr!!

To Anime Daisuki Malaysia's member. Thanks sbb kasi ryn join grup korang (´ノ・ω・`)ノ・‥…━━━★゚And sorry yang mana Ryn xdpt jmpe tu. I am very sorry kawan-kawan... Tau2 la kan keadaan kat sana .. sesak weii... Btw, Ryn datang ngn adik ryn naik Ktm. So, nie je la ryn dapat beli ... tapi alhamdulillah ^^


Comments

lain kali boleh pi skali nee ryn chan? >w<).
gadisbibirseksi said…
@Sammy Winchester yup yup !! Ryn mmg rasa nk jumpe Sammy jgk !! :)