Duit raya dah habis


Jari kerepot mula nak menaip blog semula, ye ryn tahu blog nie dah lama tak di update. Kali nie ryn nak bagitahu bahawa duit raya ryn tahun-tahun sebelum nie yang terkumpul dah makin pupus. Tengoklah apa yang ryn beli.

Figma Chie Satonaka and Yukiko Amagi.

Blablabla, tahun lepas cosplay tahun nie figure. Pemboroskan Ryn nie? haha tu belum tahu lagi lepas SPM ada duit sendiri. Masyaallah. 

So, kalau ada antara korang suka benda-benda macam nie, atau korang pon pembazir pengumpul macam nie, jom kita borak-borak pasal benda nie. HAHAHAHA



Oklah, itu je nak membebel kali nie. Jaane!







Comments

awalnya dpt duit raya.. =="
gadisbibirseksi said…
@zulhilmi tempoyak haha tak de la, nie duit tahun2 lepas. hihi
coklat susu said…
dulu msa study sis kwn bilik sis suka sngt kumpul patung tu..bnyk sngt.even ada sorng lec bio pun suka collect.penuh satu meja..
Kenari Putih said…
ala comelnye katun2 ni.. kak suka tengok jer tp xbeli.. hihi.. katun2 ladies yg comelni if sticker kak beli.. boleh pelekat.. masa zaman sekolah menengah n zaman uni dulu.. hehe.. masa dulu kak gilo bangat sama katun sailormoon.. diorang lawa2 n hero kacak tu ;D