Capries Ryn<!-- --><style type="text/css">@import url(https://www.blogger.com/static/v1/v-css/navbar/3334278262-classic.css); div.b-mobile {display:none;} </style> </head> Blog

Perjalan sebagai calon SPM
04 May 2013 | 12:05 AM | 0comments

Selamat bertemu kembali kawan-kawan, alahai dah mula berkarat dah ryn tengok blog ryn nie. Almaklumlah sejak bergelar calon SPM nie semua nak kene control sikit. Ryn boleh main laptop nie pon time Jumaat and Cuti je. Sebelum sempat blog nie berkarat nak jugak ryn letak balik minyak supaya kuranglah karatnye nanti.

Well well .. last story ryn berhenti takat ryn pergi balik Terengganu kan? Wahh berkurun lama gak .. Ok tengok cara typing and bercerita pun dah lain kn? waduhh ..

Ryn sendiri pun tak larat nak cerita banyak-banyak dan korang pun silap-silap tak terbaca kan? Ok ikutkan hati ryn, ryn nak cerita pasal Pesta Buku yang baru je lepas. Nampak tak gambar dibawah? ya ya yang tu lah, tu gambar ryn tengah senyum bangga sebab dapat signature dari artis Gempak Starz. 

*Ryn dan Zint

Sebenarnya, cuti baru-baru nie (20april & 21april) kami sekeluarga pergi 'melepak' dekat Freaser hill. Ok ngaku jugaklah ade rasa batak-batak sikit. Perh ! cuaca malam die giler sejuk .. terus tidur awal. Puncak Inn nama diberi, inilah rumah sementara yang merupakan dimana melelehnya air liur ku ketika tidur. Hahaha.!!



 Yeah .. gamar diatas nie pulak saja cari kumbang dekat 'Rompin Trail' tapi tak turun sampai bawah sebab panjang sangat trail nye. Ok nie lak lain ceritanya, The Paddock kalau ada yang tak tahu tempat tu untuk menunggang kuda. Beranggan-anggan konon jadi penunggang kuda lah kononnye.

 
 Izinkan ryn show out sikit breakfast ryn pada hari seterusnya di Fraser hill nie hah ... Roti bakar 2 jam atas roti tu. Nampak tak kelam kabutnya ryn nie. Hahahaha




 Ok last bergambar dekat Big Clock Fraser Hill. nyan~nyan~ Nampaknya sampai sini sahajalah entri ryn kali nie, entah berapa bulan lak nak tunggu entri dari ryn kan? *kidding.







Older Post | Newer Post

For any inquiries please email to
hyunryn@gmail.com


Menu Tabs




Highlight


Ryn on Kreko magazine