Sambutan Maulidur Rasul Smk Syed Mashor 2013

Assalamualaikum Warahmatullah Hiwabarakhatu.. alahai halimlah pulak tengah malam buta nie. Acctually, ada orang dah tanya kenapa ryn tak rajin update blog ryn. Haha don't be angry, sekrang ryn update baca! jangan tak baca! hehe..
Sabtu bersamaan 2 Febuari 2013 sekolah ryn mengadakan sambutan Maulidur Rasul. Alhamdulillah seronok jugaklah sambutan nie. Menghadiri untuk sayangnya umatmu kepada mu. Pagi-pagi kami berarak sambil bersalawat, rasa macam raya pun ada sebenarnya. hehe. Sambutan nie dimerahkan lagi dengan pertandingan nasyid, rasa rugi pulak tak masuk join nasyid tahun nie. Arghhh !!




 

 Persembahan paling smartlah yang kumpulan atas nie, siap ada mayat "bantal golek" lagi tu. Ngeri gak tengok depa nastid lama-lama. hehe, dengan berserban ala-ala para ulamk gitu.

Perkenalkan nie Ilyani, sekeping nie je gambar die, maybe die malu nak bergambar kot, See ! ayu kan? hehe yang laki-laki tu sini bukan tempat cari jodoh tau. hehe.


 kiri: Hazwani, Iman, Adlah
 
 Nothing to say, eh apasal lak picture bawah nie? Gambar curik nie. Hope dieorang tak marahlah Ryn shared sini. Comelkan Iman dengan Shafiqa. Keep clam my friends :)




Comments

dhia adawiyah said…
wahh .. dah jadi senior dahh sekarang ~ haha .. wow! dahsyat lah .. sampai bawak jenazah atas pentas .. macam abang-abang form 6 je? .. wow . catat sejarah betoiii ..
gadisbibirseksi said…
@dhia adawiyah haha XD rasa mcm msih bkn senior je. yes, yg gigih bwak mayat tu abg2 form6. hehe jelez x?