Capries Ryn<!-- --><style type="text/css">@import url(https://www.blogger.com/static/v1/v-css/navbar/3334278262-classic.css); div.b-mobile {display:none;} </style> </head> Blog

Sambutan Maulidur Rasul Smk Syed Mashor 2013
02 February 2013 | 11:58 PM | 2comments
Assalamualaikum Warahmatullah Hiwabarakhatu.. alahai halimlah pulak tengah malam buta nie. Acctually, ada orang dah tanya kenapa ryn tak rajin update blog ryn. Haha don't be angry, sekrang ryn update baca! jangan tak baca! hehe..
Sabtu bersamaan 2 Febuari 2013 sekolah ryn mengadakan sambutan Maulidur Rasul. Alhamdulillah seronok jugaklah sambutan nie. Menghadiri untuk sayangnya umatmu kepada mu. Pagi-pagi kami berarak sambil bersalawat, rasa macam raya pun ada sebenarnya. hehe. Sambutan nie dimerahkan lagi dengan pertandingan nasyid, rasa rugi pulak tak masuk join nasyid tahun nie. Arghhh !!




 

 Persembahan paling smartlah yang kumpulan atas nie, siap ada mayat "bantal golek" lagi tu. Ngeri gak tengok depa nastid lama-lama. hehe, dengan berserban ala-ala para ulamk gitu.

Perkenalkan nie Ilyani, sekeping nie je gambar die, maybe die malu nak bergambar kot, See ! ayu kan? hehe yang laki-laki tu sini bukan tempat cari jodoh tau. hehe.


 kiri: Hazwani, Iman, Adlah
 
 Nothing to say, eh apasal lak picture bawah nie? Gambar curik nie. Hope dieorang tak marahlah Ryn shared sini. Comelkan Iman dengan Shafiqa. Keep clam my friends :)





Older Post | Newer Post

For any inquiries please email to
hyunryn@gmail.com


Menu Tabs




Highlight


Ryn on Kreko magazine