My Otaku's world - cardcaptor sakura



Selamat malam semua. Ingat tak yang ryn ada cerita ryn jadi cosplayer? tradada!! klik pada gambar ryn untuk vote ryn. Tapi korang semua kene like page tu dulu ya. baru like korang di ambil kira nanti.

Almost forget kalau sesiapa yang berminat nak join jadi cosplayer bagitahu la ryn ya, kita boleh pergi event sama-sama kan? Cosplay yang ryn pakai tu dari anime Cardcaptoar sakura (Sakuta Kinomoto) actually, dia ada banyak baju. Ryn just pilih satu antaranya.


Kepada yang dah vote ryn dalam page tadi, ryn ucapkan tebuan ribuan terima kasih kerana tolong vote ryn. Sayang korang sangat sangat sangat. ..



Comments