Capries Ryn<!-- --><style type="text/css">@import url(https://www.blogger.com/static/v1/v-css/navbar/3334278262-classic.css); div.b-mobile {display:none;} </style> </head> Blog

Mimpi oh mimpi
13 January 2013 | 1:30 AM | 2comments
Selamat awal pagi semua. Acctually cerita yang ryn nak cerita nie cerita tentang mimpi ryn pada ahad lepas. Hello sorry ye korang ryn tangguh tuto korang, tahun nie ryn SPM jadi ibu abah ryn catu ryn boleh main laptop hari Sabtu Ahad je. Mimpi nie kelakar + mengelikan, nak tahu apa die? jom baca entri kali nie.


Mula mimpi ryn mimpi Kevin & Joe Jonas dari Jonas brothers. Mimpi ryn ngan Joe kira jadi pengintip gitu, larikan diri dari seorang perempuan (peminat joe). Joe jonas tarik ryn ke hulu ke hilir nak larikan dari perempuan tu. Time tu rasa ryn macam anak patung seret sana-sini. Haha, naik banggunan ala-ala hotel, terserempak dengan Kevin. Last2 Kevin mengaku yang dia kenakan si Joe nie, menyamar jadi perempuan tadi tu.
(bertopi: Joe Jonas, sebelah dia Kevin Jonas)

Bersambung juga dari Hotel tadi, macam mana entah ryn boleh sesat. Nampak satu room untuk berlatih dance. Teruja sangat meluru je masuk (ryn memang macam tu). Nampak si Greyson ni, entah macam manalah boleh mimpi budak ni. Padahal tak minat pun, biasa-biasa je. Pastu nampak bibik die, ryn sembang dengan bibik die je lah. Nak sembang dengan die kene speaking lak kan? Haha. Blablabla .. time sembang ada 2anak ular luar rumah, 2celah perabot. Ryn panjat meja solek si Greyson nie, seekor dari luah masok dalam, bibik tu yang rescue, sama jugaklah seekor lagi dari celah perabot tu. *pendekkan cerita* lastly, bibik tu sempat kasi satu cenderahati milih Greyson kat ryn (konon jadi bukti ryn pernah jumpa die la tu ) :p Dah keluar tu, lupa nak mintak no.hp bibik die, toleh belakang dah terlambat. Hahaha.. Amcam merepekkan?

Tu lah, tidur tak basuh kaki. Hah! padanmuka! Bile ingat mimpi nie kadang-kadang rasa nak tergelak sebab time dengan Joe boleh pulak berlakon konon jadi spy. perhh !! merepek gile la.




Older Post | Newer Post

For any inquiries please email to
hyunryn@gmail.com


Menu Tabs




Highlight


Ryn on Kreko magazine