Melukis mengguna Paintool SAI

Hai hoi hello. Malam nie gatal tangan tak tahu nak update cerita apa. Alang-alang ryn nak menunjuk ryn baru pandai melukis guna paintool SAI. orang lain dah pandai ke langit, ryn baru terkial-kial. Just try to be perfect. I will always keep it up until I be master of it. 

TRADADA!! yang nie first time ryn guna 2tone, and bagi sesiapa yang ada DeviantART silalah support ryn dekat sana. Walaupun tak mahir mana .. hehe



Yang nie pulak art yang ke2 much bad then the first right? sobsobsob *crying. Doakanlah ryn mahir pada masa akan datang ye. Yang mana lagi hebat tu meh la sini ajarkan ryn. I wonder korang lebih suka art ryn yang mana? first or second? which better?



Suka tengok orang yang mahir-mahir nie, art dieorang macam hidup ! tone yang dieorang guna cukup ! tak ada kaku kaku macam ryn warrhh !!!! membuktikan ryn perlu usaha yang berlipat ganda lagi kan semua ?



Comments

Mohd Shazrin said…
woa u're talented! keep it up!

feel free to drop by here
http://shazrinmraz.blogspot.com/2012/11/waktu-tamat-solat-isyak.html
gadisbibirseksi said…
@Mohd Shazrin tq, brsemangat lpas dgr ucpan td ^^ tq tq tq
awl2 cuba kan ;) usaha tngga kejayaan ;))