Potong, Cut it off

Nampaknya cuti sekolah dah hampir puaskan? haha tapi normallah yang mana tak puas lagi cuti tu..
hurm, nak tahu apa jadi pada cuti tahun nie? adik ryn yang berumur 8tahun sunat. berani tak dia? menangis tak? jum baca entri kali ni.

 bergembiralah adik-adik, ryn nak join mandi jugak boleh?

 beratur cepat !!

Sebenarnya time adik ryn sunat ryn tak pergi pun teman die dekat surau At-Taqwa Tamu Hill Park. Yelah, malulah depa semuakan? hehe .. 

 hah, yang baju biru tu sama umur dengan adik ryn lagi satu. Tapi die baru tahun nie nak sunat, kagum tengok  mereka semua nie berani. Berseri-seri je muka.

Tadaa ! nie pulak cerita lepas sunat, amboihh relex je nampak. Free hand lagi tu. . hebat sangat dah ke tu? Tapi memang hebat pun, ryn tengok pun dah seriau, rasa nak muntah tengok !! eiii !!

Tahniahlah kaklong ucapkan dekat Afiq Akashah sebab dah lalui rintangan sebagai seorang lelaki yang teramat macho !! *gelak bangga* Afiq kuat umpama Ultraman !! 



Comments

Masmira Masri said…
iskk mesti sakitkn..sis xde adik beradik lelaki so mmg xdpt nk bygkn hehehehe
http://myaleo.blogspot.com/2012/11/majlis-doa-selamat.html
gadisbibirseksi said…
hehe alhamdulillah die bole tahan ^^
cik mun said…
dah bole kahwin dah..hehe
gadisbibirseksi said…
haha XD
calon xde lg kot :p aweks ade la kot :3
Hai awak, sorry mira reply dkt komen. Pjg sikit nak tulis. Huhu.

Anyway, simpati sbb awak baru pth hati kn? Nk tanya, org ketiga tu menang dgn dpt or rmps milik awk ke?

Hmm..just for my opinion. Mungkin sbb org prtama tu sendiri yg pilih utk terima org ketiga and then lepaskn awk..

So, awak redha jela k. Klu org prtme tu btol2 setia dia xkn plih org ketiga tu. Mira pasti awak akn jumpe yg lebih baik..

Mule2 je akn rase down, sedih. Tp lame2 awak akn ok. Let go and move on. Biarkn je dieorg. Ramai lg yg lebih baik. Trust me. :)

Kenari Putih said…
haha.. ryn.. even sekarang umur anak kak 2 n 4 yrs.. kak dah terbayang jgk nanti 2 org budak tu nanti bersunat.. ;D