Capries Ryn<!-- --><style type="text/css">@import url(https://www.blogger.com/static/v1/v-css/navbar/3334278262-classic.css); div.b-mobile {display:none;} </style> </head> Blog

Potong, Cut it off
23 November 2012 | 2:05 AM | 6comments
Nampaknya cuti sekolah dah hampir puaskan? haha tapi normallah yang mana tak puas lagi cuti tu..
hurm, nak tahu apa jadi pada cuti tahun nie? adik ryn yang berumur 8tahun sunat. berani tak dia? menangis tak? jum baca entri kali ni.

 bergembiralah adik-adik, ryn nak join mandi jugak boleh?

 beratur cepat !!

Sebenarnya time adik ryn sunat ryn tak pergi pun teman die dekat surau At-Taqwa Tamu Hill Park. Yelah, malulah depa semuakan? hehe .. 

 hah, yang baju biru tu sama umur dengan adik ryn lagi satu. Tapi die baru tahun nie nak sunat, kagum tengok  mereka semua nie berani. Berseri-seri je muka.

Tadaa ! nie pulak cerita lepas sunat, amboihh relex je nampak. Free hand lagi tu. . hebat sangat dah ke tu? Tapi memang hebat pun, ryn tengok pun dah seriau, rasa nak muntah tengok !! eiii !!

Tahniahlah kaklong ucapkan dekat Afiq Akashah sebab dah lalui rintangan sebagai seorang lelaki yang teramat macho !! *gelak bangga* Afiq kuat umpama Ultraman !! 




Older Post | Newer Post

For any inquiries please email to
hyunryn@gmail.com


Menu Tabs




Highlight


Ryn on Kreko magazine