Recent Blog post

Archive for November 2012

Nampaknya cuti sekolah dah hampir puaskan? haha tapi normallah yang mana tak puas lagi cuti tu..
hurm, nak tahu apa jadi pada cuti tahun nie? adik ryn yang berumur 8tahun sunat. berani tak dia? menangis tak? jum baca entri kali ni.

 bergembiralah adik-adik, ryn nak join mandi jugak boleh?

 beratur cepat !!

Sebenarnya time adik ryn sunat ryn tak pergi pun teman die dekat surau At-Taqwa Tamu Hill Park. Yelah, malulah depa semuakan? hehe .. 

 hah, yang baju biru tu sama umur dengan adik ryn lagi satu. Tapi die baru tahun nie nak sunat, kagum tengok  mereka semua nie berani. Berseri-seri je muka.

Tadaa ! nie pulak cerita lepas sunat, amboihh relex je nampak. Free hand lagi tu. . hebat sangat dah ke tu? Tapi memang hebat pun, ryn tengok pun dah seriau, rasa nak muntah tengok !! eiii !!

Tahniahlah kaklong ucapkan dekat Afiq Akashah sebab dah lalui rintangan sebagai seorang lelaki yang teramat macho !! *gelak bangga* Afiq kuat umpama Ultraman !! 



Potong, Cut it off

23 November 2012
6

Hurm, rasa sekejap je tahun 2012 nie berlalu. Ryn masih rasa amatur lagi dengan kelas SAINS PERTANIAN nie. Pejam celik Peperiksaan akhir tahun baru je habis, semalam gaklah jamuan and paper sejarah 3 first time ryn ambik. Maklumlah batch 1996 nie astik kene uji je.

 Jamuan pon buat last minit. Candangan merapu-rapu je ada. Tapi ok lah dari tak buat langsung macam kelas-kelas lain, menumpang makan :p tak malu, kami tak jemput pon. haha !!

 Kami bawak makanan dari rumah masing-masing. Dapatlah rasa air tangan mak-mak orang. Air tangan pekerja KFC pon ryn dapat rasa. Sebab ada yang sudi sponser KFC. hehe *oishi* (sedap)!

 *NUR HAZWANI*
 *ZAHARIL & SHAZFINAS*
 *SYAFIQ (ketua) & ZAHARIL (tain)

 Tak lama nanti sume dah makin tua. haha !! Tinggal nie lah kenangan yang dapat kami kenang-kenangkan nanti. Pahit manis zaman kanak-kanak ramaja. Tak adalah meriah macam korang sume. hehe


So, that all for today ! Jaane *bye !








bubbye form4 hello form5

03 November 2012
0

Copyright © Hijab Cosplay Capries Ryn