Capries Ryn<!-- --><style type="text/css">@import url(https://www.blogger.com/static/v1/v-css/navbar/3334278262-classic.css); div.b-mobile {display:none;} </style> </head> Blog

cikgu menjerit pulangkan buku semua !!
31 October 2012 | 5:48 PM | 0comments
hai semua! ryn lapar .. haha penat hari nie dukung buku teks pergi skola. yes, you get it. hari nie form4 skola ryn sume pulangkan balik apa yang dipinjam dari SPBT.

 
tak ada apa nak cakap, tapi esok pulak ryn akan receive nest year text book ! and here the begining of SPM! ryn SPM thun dpan .. mcm tak percaya ryn da tua kerepot .. haha

 esok jugak, sume kelas diberikan hari untuk berpesta jamuan. err ryn tak tahu lagi nak bawak apa kat skola esok. any cadangan?
 nie lah antara pelajar lelaki kelas ryn, suma rajin-rahin belaka .. tuihh haha... lepak jelah kerja dieorang pekse da habis, buku dah hantar. apa-apa pun tadi jugaklah first time kami yang batch 1996 jawap sejarah kertas3.
nie pulak budak laki paling femes dalam kelas ryn, tengok tu die pakai cekak miao miao yang ryn buat sendiri. RAWR !! peace bro !







Older Post | Newer Post

For any inquiries please email to
hyunryn@gmail.com


Menu Tabs




Highlight


Ryn on Kreko magazine