Recent Blog post

Archive for October 2012

hai semua! ryn lapar .. haha penat hari nie dukung buku teks pergi skola. yes, you get it. hari nie form4 skola ryn sume pulangkan balik apa yang dipinjam dari SPBT.

 
tak ada apa nak cakap, tapi esok pulak ryn akan receive nest year text book ! and here the begining of SPM! ryn SPM thun dpan .. mcm tak percaya ryn da tua kerepot .. haha

 esok jugak, sume kelas diberikan hari untuk berpesta jamuan. err ryn tak tahu lagi nak bawak apa kat skola esok. any cadangan?
 nie lah antara pelajar lelaki kelas ryn, suma rajin-rahin belaka .. tuihh haha... lepak jelah kerja dieorang pekse da habis, buku dah hantar. apa-apa pun tadi jugaklah first time kami yang batch 1996 jawap sejarah kertas3.
nie pulak budak laki paling femes dalam kelas ryn, tengok tu die pakai cekak miao miao yang ryn buat sendiri. RAWR !! peace bro !






cikgu menjerit pulangkan buku semua !!

31 October 2012
0
Selamat petang ! hari Sabtu lepas, adik ryn yang Akmal Helmi, 3Tahun baru dapat basikal pertama die ^^ budak - budak yang baru reti naik basikal mesti kayuh separuh bulatkan? comel je tengok. Cuba bayangkan kite yang tua nai kayuh separuh bulatan, mesti buruk je tengoknya.. haha



pagi esoknya, bagun je tidur die terus carik basikal die. tapi bile petang ryn bawak die ke taman, sebok kata penat pulak. ish ish ish .. pemalas betul budak nie .. haha tahu nak jajan je pergi taman. hehe



Separuh Bulatan

25 October 2012
0
Assalamualaikum kawan-kawan semua. Wahh sekejap je nak hujung tahunkan? yes, that's true ! hurm .. walau macam mana pun ryn tengah menduduki peperiksaan akhir tahun nie. haha pening kepala carik jawapan. hehe hari tu ryn ada cerita ryn beli cosplaykan? yeah .. alhamdulillah cosplay tu dah sampai akhirnya .. jauh pejalanan cosplay tu. dari China sampai ... Malaysia .. sampai ... pagar rumah ryn dan sampai jugaklah kat tangan ryn. hehe

tradada !
kalau nak tahu cosplay nie berapa ringgit? hehe Luckly, lah ryn dapat survey yang paling murah RM170 free postage. kalau nak tahu cosplay nie mahal tau! tak caya pergi survey mana-mana kedai cosplay, paling murah pon ryn pernah jumpa RM80. hehe.


yup, this is it!
name: SAKURA KINOMOTO
from: CARDCAPTOR SAKURA


sumpahan anak patung

19 October 2012
0

Copyright © Hijab Cosplay Capries Ryn