first team yang masuk euro

assalamualaikum kembali menaip dalam blog nie.. haha dah lama tinggalkan blog Gadis bibir seksi nie..
tangan kini gatal nak menaip kembali .. haha baru-baru nie bersamaan 10.07.2012 ryn dan bersama 7orang girls yang lain tubuhkan team futsal "Galaxy Note" eh! silap - silap "Galaxy 16" haha baru betul !!

 nie lah ahli ahlinya .. hehe ape? kata 7orang kenapa ada 6 je?
hah yang sorang lagi tukang snap gambar.. gambar die? ada kat bawah nanti
 perlawanan nie "kalah mati". kami kalah waktu nak akhir tu 1-0 warhhh sedih memang dapat dirasai tapi tahun depan kami try lagi .. haha

 muka selepas kalah dari kanan:
wani, fadlin, shafiqa, yana, adlah ..
 and last ... it's me ! yeah teka lagi tulah Gadis bibir seksi .. haha

 pasukan yang bertanding sekali .. sebuk nak snap gak ... haha
 malulah kami nie kalah ... haha


 tadaa !! nie lah sorang lagi ahli kami .. alaa yang snap gambar tadi .. nama die fatin ..
 sekian.
yang penat menaip, kaki yang lenguh
*akibat futsal*

Comments

HanNah said…
Nak menang wang tunai bernilai RM50 , perfume , lens , topup , novel , lomo , jam tangan dan hadiah-ii menarik yang lain?!

Meh aaa join giveaway dan segmen dibawah! :D

http://cerita-amna.blogspot.com/2012/07/giveaway-julai-ogos.html
http://cerita-amna.blogspot.com/2012/07/segmen-sayaakukamek-seorang-blogger.html