Capries Ryn<!-- --><style type="text/css">@import url(https://www.blogger.com/static/v1/v-css/navbar/3334278262-classic.css); div.b-mobile {display:none;} </style> </head> Blog

The day in kelumpang resort and training centre
17 June 2012 | 1:29 PM | 0comments

For the first time, ryn dapat join hari keluarga. Actually, hari keluarga tanpa keluarga ryn sendiri. Ryn pergi dengan keluarga orang lain .. haha













Kebetulan ryn ada kawan nama die Adlah. Mother die kasi ajak sorang member. So, Adlah tu decided untuk ajak ryn. Hehe jangan jeles korang yang lain. Dekat sana seronoklah jugak. Bukan apa, dapat release kan tension yang tersedia berbuku dalam kepala otak nie. Haha ..



Sampai je dekat sana dah tak rasa ada tanggungjawap .. hehe. Sampai-sampai dah terus terjun dalam sungai. Untuk pengetahuan korang semua. Ryn tak gemar mandi sungai  kalau nak ajak, ajaklah mandi pool. Haha .. tak tahu kenapa ryn lagi suka kolam renang dari sungai . bukan nak belagak, tapi memang tak suka and nasib baiklah dekat situ ada kolam gak. Seronok .. 1hari berendam dalam kolam tu .. haha

Dekat sana, tak henti-henti makan. Ryn nie kalau dekat rumah boleh dikatakan 1gelas air and 1pinggan nasi sehari je makan. Tu pun tak makan malam. Bukan diet tapi memang tak mahu nak makan masa mengantuk. Almaklumlah tidur pun awal .. hehe









Older Post | Newer Post

For any inquiries please email to
hyunryn@gmail.com


Menu Tabs




Highlight


Ryn on Kreko magazine