Capries Ryn<!-- --><style type="text/css">@import url(https://www.blogger.com/static/v1/v-css/navbar/3334278262-classic.css); div.b-mobile {display:none;} </style> </head> Blog

kite awak
13 January 2012 | 11:34 PM | 0comments
selamat malam semua
korang sihat? ryn tak sihat ape degil masih nak update entri.

dalam nak dekat demam boleh pulak pergi merentas desa
huh sekarang padan muka dah pening + berhingus + letih
*iuueee berhingus =.= haha

oke tengok dah lari dari 'title entry' nie
kalau korang nak tahu

ryn guna bahasa
'KITA : SAYA'
'AWAK : AWAK'

macam mana tu .. haha
ibu ryn memang biasakan ryn dari kecik lagi guna bahasa nie
alah bukannya ryn baik sangat sebab guna bahasa macam nie gaya

kalau awak kita dalam bahasa inggeris I + U kan?
bukan ke romentik?

kepada sesape yang selama nie perli ryn gunakan bahasa macam nie gaya
silalah fikir dulu bertapa romentiknya bahasa ryn gunakan sepanjang hidup ryn .. haha

ada jugak yang kurang selesa bila ryn cakap dengan bahasa nie
sampai tak nak kawan, OKEY FINE!
ryn sayang ibu ryn sebab tu ryn masih gunakan bahasa nie..
p/s: jangan terasa dengan entri nie, jangan ambik hati just ambik isi je .. hoho








Older Post | Newer Post

For any inquiries please email to
hyunryn@gmail.com


Menu Tabs




Highlight


Ryn on Kreko magazine