jauh-jauh tak kene culik ke?

hey, 4 hari ryn tak bukak blog nie. nak tahu sebab ape? haha ryn balik kampung dekat kedah. alah, bukan apa lama tak ke sana. hmm nak tahu apa yang ryn buat masa dekat kedah tu? takkan terperap je dalam rumah, panas tuu ..!

haha ryn bertolak Jumaat malam, sampai rumah tok kira-kira pukul 5.00pagi. hari Sabtu petang pergi tengok orang main layng-layang. haha ryn tak main, tapi ryn tengok je .. haha panas je hati tengok orang dating kat situ. tapi walaupun sekejap, tapi bestlaa ..

-thailand-

-wang kelian, thailand-

hari sabtu dah habis, ahad pulak ! haha ahad ryn pergi Thailand.. magic tak? alang-alang dah sampai Kedah ryn berjalan pergi Wang Kelian, saja jejalan sana !
perh, jauh berjalankan? kene redah Perlis tuu ! haha ..

-padang besar, perlis-

then, pada hari yang sama ryn pergi Padang Besar. dekat sana ryn ber'shopping' gile-gilelah ! tak cukup ibu belanja, mintak jugak dekat abah.. haha ! kan dah dapat 2 baju T. haha .. !

penat-penat berjalan, ryn pon balik hari seterusnya.. pagi Ahad ryn bertolak balik ! bubbye Kedah, and hello Batang kali, ye memang betul rynlahur dekat Kedah tapi kediaman ryn sekarang memang dekat Batang kali ! adios ! tata ! see ya !

Comments