Capries Ryn<!-- --><style type="text/css">@import url(https://www.blogger.com/static/v1/v-css/navbar/3334278262-classic.css); div.b-mobile {display:none;} </style> </head> Blog

2 kenduri dalam 1 hari .. pecah perut weih
13 November 2011 | 10:12 PM | 0comments
hai what's up!
haha merepek ..
assalamualaikum

hari nie ryn pergi kenduri khawin kawan ayah ryn, dekat rawang dan ulu yam.
sebenarnye ryn tak makan sampai pecah perut pun just, datang sebab nak cenderahati jee..
jahatkan?

#sorry gambar tak kene mengena
# sebok sampah kat tepi tu

#mom and dad

#4 naughty brother

hah!
kenduri zaman sekarang dah jarang orang bagi bunga telur and kotak kecik yang ada gula-gula tuu.. orang sekarang bagi dalam bag kecik dengan kotak bag je..
nak modern je..

biasalah..

(ryn baru perasan gambar pengantin tak ambik pulak)

..haha.. layan je laa karenah ryn nie..









Older Post | Newer Post

For any inquiries please email to
hyunryn@gmail.com


Menu Tabs




Highlight


Ryn on Kreko magazine