Recent Blog post

Archive for May 2013

Eh, dengar sini! eh no, I means baca entri kali nie!
Tahun nie 2013 merupakan tahun akhir jadi pelajar menengah. Nak tahu ape cadangan ryn pada tahun nie? jangan sampai ada yang pengsan lak lepas baca nie . (●´ω`●) //

Kalau ikutkan hati Hari guru tahun nie ryn nak menari macam dalam video kat bawah nie:

Tapi macam tak ada peluang je nak menari macam tu  ╥﹏╥ alahai.. Tahun nie kan last, make it different please! Rasa macam tak ada kenangan untuk tahun nie lagi. Kalau nak jadikan kenangan pasal kene marah dengan cikgu hari-hari baik tak payah.

Bayangkanlah, nanti dah tau nak teringin macam nie dah buang tabiat dah. Step-step yang agak 'tersembur' tu tukarlah. Lain dari lain pe tarian nie, selalu orang buat lakonan, nasyid, nyanyia. Cikgu sendiri kata kalau macam yang biasa-biasa baik tak payah ಠ_ಠ





It gonna be my last year

11 May 2013
1

Selamat bertemu kembali kawan-kawan, alahai dah mula berkarat dah ryn tengok blog ryn nie. Almaklumlah sejak bergelar calon SPM nie semua nak kene control sikit. Ryn boleh main laptop nie pon time Jumaat and Cuti je. Sebelum sempat blog nie berkarat nak jugak ryn letak balik minyak supaya kuranglah karatnye nanti.

Well well .. last story ryn berhenti takat ryn pergi balik Terengganu kan? Wahh berkurun lama gak .. Ok tengok cara typing and bercerita pun dah lain kn? waduhh ..

Ryn sendiri pun tak larat nak cerita banyak-banyak dan korang pun silap-silap tak terbaca kan? Ok ikutkan hati ryn, ryn nak cerita pasal Pesta Buku yang baru je lepas. Nampak tak gambar dibawah? ya ya yang tu lah, tu gambar ryn tengah senyum bangga sebab dapat signature dari artis Gempak Starz. 

*Ryn dan Zint

Sebenarnya, cuti baru-baru nie (20april & 21april) kami sekeluarga pergi 'melepak' dekat Freaser hill. Ok ngaku jugaklah ade rasa batak-batak sikit. Perh ! cuaca malam die giler sejuk .. terus tidur awal. Puncak Inn nama diberi, inilah rumah sementara yang merupakan dimana melelehnya air liur ku ketika tidur. Hahaha.!!



 Yeah .. gamar diatas nie pulak saja cari kumbang dekat 'Rompin Trail' tapi tak turun sampai bawah sebab panjang sangat trail nye. Ok nie lak lain ceritanya, The Paddock kalau ada yang tak tahu tempat tu untuk menunggang kuda. Beranggan-anggan konon jadi penunggang kuda lah kononnye.

 
 Izinkan ryn show out sikit breakfast ryn pada hari seterusnya di Fraser hill nie hah ... Roti bakar 2 jam atas roti tu. Nampak tak kelam kabutnya ryn nie. Hahahaha




 Ok last bergambar dekat Big Clock Fraser Hill. nyan~nyan~ Nampaknya sampai sini sahajalah entri ryn kali nie, entah berapa bulan lak nak tunggu entri dari ryn kan? *kidding.






Perjalan sebagai calon SPM

04 May 2013
0

Copyright © Hijab Cosplay Capries Ryn