Recent Blog post

Archive for February 2013

Fuhh ! Penat minggu nie, tak ada rehat langsung. Sepatutnya sabtu ahad cuti kan? Tapi minggu nie tak ada cuti langsung buat ryn. Semalam ada sambutan maulidur rasul kan? hahhhh ... Hari nie awal-awal pagi lagi dah kena siap-siap ke sekolah untuk ikut program "My Beautiful Malaysia".
Atas tu kami bersama-sama Cikgu Aziz yg merupakan cikgu Sains Pertanian kami. Bak kata cikgu tu kami asyik bergambar je. haha




Muka-muka kami penat menunggu bas kata pukul 7.30pg bas dah sampai, tapi kenyataan sampainya lewat. Time tunggu adalah dua tiga bas lalu, setaip kali ada bas lalu kami pikirkan betul dah bas kami. Buat malu je.

 Hah kan bas sampai gak akhirnya !





Road to My Beautiful Malaysia Programe

03 February 2013
0
Assalamualaikum Warahmatullah Hiwabarakhatu.. alahai halimlah pulak tengah malam buta nie. Acctually, ada orang dah tanya kenapa ryn tak rajin update blog ryn. Haha don't be angry, sekrang ryn update baca! jangan tak baca! hehe..
Sabtu bersamaan 2 Febuari 2013 sekolah ryn mengadakan sambutan Maulidur Rasul. Alhamdulillah seronok jugaklah sambutan nie. Menghadiri untuk sayangnya umatmu kepada mu. Pagi-pagi kami berarak sambil bersalawat, rasa macam raya pun ada sebenarnya. hehe. Sambutan nie dimerahkan lagi dengan pertandingan nasyid, rasa rugi pulak tak masuk join nasyid tahun nie. Arghhh !!




 

 Persembahan paling smartlah yang kumpulan atas nie, siap ada mayat "bantal golek" lagi tu. Ngeri gak tengok depa nastid lama-lama. hehe, dengan berserban ala-ala para ulamk gitu.

Perkenalkan nie Ilyani, sekeping nie je gambar die, maybe die malu nak bergambar kot, See ! ayu kan? hehe yang laki-laki tu sini bukan tempat cari jodoh tau. hehe.


 kiri: Hazwani, Iman, Adlah
 
 Nothing to say, eh apasal lak picture bawah nie? Gambar curik nie. Hope dieorang tak marahlah Ryn shared sini. Comelkan Iman dengan Shafiqa. Keep clam my friends :)




Sambutan Maulidur Rasul Smk Syed Mashor 2013

02 February 2013
2

Copyright © Hijab Cosplay Capries Ryn