put's your hands up otaku!!

Oyasuminasai .. malam ni ryn nak kongsi salah satu hobi ryn. yeah hobi pelik ryn . rasa - rasa dikalangan pembaca blog ryn nie ada tak yang "otaku"? ape tu otaku? binatang ape tu? agak-agaklah .. bukan binatang ye, kakak abang oii. Otaku nie satu gelaran kepada peminat-peminat kartun jepon nie. YEAH RYN OTAKU !! apa otaku buat? yup, macam macamlah.. bercosplay, kumpul DVD anime.
*first DVD yang ryn beli dari SpeedyVideo kat Kedah*

*yang nie lak paling terharu ryn beli*

agak-agak yang mana otaku jugak tu jum la tukar-tukar cerita dengan ryn. tak pun "like" page anime ryn nie.
klik ANIME CRAZY. yes, page tu ryn handel, lebuh tepat lagi "admin" tapi bukan ryn sorang admin kat situ dengan sorang kawan ryn. Insyaallah jugak, cosplay yang ryn order akan samapi dalam 1bulan lagi. Amin.
*cosplay/baju anime yang ryn tempah*

kepada sesiapa yang teringin nak jadi otaku jugak tu, kene pikir dulu ye.. jangan jadi macam ryn. otaku memerlukan duit yang banyak. sebab barang-barang anime kebanyakan mahal-mahal. kalau nak boros silakan .. jangan merana lah adik oii. hehe btw. alhamdulillah sekali lagi ryn baru RM300 ke bawah je habis.

p/s: RM300 terbang melayang macam tu je.



Comments