Capries Ryn<!-- --><style type="text/css">@import url(https://www.blogger.com/static/v1/v-css/navbar/3334278262-classic.css); div.b-mobile {display:none;} </style> </head> Blog

Alangkah raya setahun setiap hari
17 September 2012 | 2:22 AM | 2comments
Assalamualaikum kepada semua pembaca. dah lama ryn tak merepek dalam blog nie. haha sebenarnya sebuk beraya. mak aih beraya sungguh ryn nie sampai tak update blogkan? hehe .. kepada semua yang merindui diriku .. ryn tujukan lagu ini untuk kamu semua ... *lari taju* tak payahlah tuju lagu sangat.

here we are ! raya tahun nie ryn beraya di kampung belah abah ryn iaitu di Alor Setar , Kedah. rasa macam batak jugaklah bila balik kampung sekali sekala .. haha

* I and my mom*
 *semua anak dara berkumpul .. senyum!*
*kak shahira, siti fairuz, me*
lagi sorang nama die Hidayah, tp die malu lak nk brgmbar


ok, tu cerita pasal beraya dengan kaum kerabat .. HAHA . nie nak cerita dengan kawan-kawan pulak. penat jugaklah merantau sana-sini nak kutip duit raya *kidding*. tapi ada jugaklah terkilan sebab ada kawan-kawan yang sibuk beraya jugak sampai tak dapat beraya rumah depa semua.

 *time beraya rumah meera*

 *syafiqah, iqa, nadia, qila, wani, adk wani, me*

akan ryn save memori nie dalam otak. tak lupa juga dalam folder "kenagan manis". haha !! nak jugak ryn promo baju raya ryn yang ryn beli dekat online nie. take a look !!
 awwchak!

perasan kejap la ye ^^ bye!!




Older Post | Newer Post

For any inquiries please email to
hyunryn@gmail.com


Menu Tabs




Highlight


Ryn on Kreko magazine