Recent Blog post

Archive for April 2012


assalamualaikum semua .. lapar tak? hehe
nak tahu tak? ryn baru baik demam ... fuhh seminggu tak pergi sekolah, tapi pagi tadi pergi sekolah semua nak lepaskan rindu .. hehe

pape pon, ibu ryn masak kuih "castart jagung"
yum yummy~

sedap tak?
 sedap kan? hehe
 suka ryn kuih nie!
 tadaaa !
nie time dalam kuali lagi ... tak sabar nak makan time nie .. hehe

terima kasih ibu !
Kak Long Sayang Ibu ! hehe
*time makan je ke cakap sayang? haha

ape tu ibu?

23 April 2012
4
assalamualaikum
ini adalah kisah benar dan tak disangka -.-
sebenarnya, ryn rasa cuak dan batak
sebab apa?

tadi petang tetibe je rumah rasa goyang-goyang
kunci & pagar bergoyang-goyang..
kebetulan mak teh & pak teh ada kat rumah .. 1 family kecoh asyik kata "apesal goyang-goyang nie?"

ibu, abah, mak teh, adik, sepupu suma lari nak kuar
ryn relex je ! *padahal cuak tak tahu nak buat apa
pak teh ryn lagi relex siap boleh lagi nak sambung tidur-tidur ayam .. haha

AKTIVITI KAMI KETIKA ITU :-

abah - baru nak makan
ibu - duduk atas kerusi
mak teh - berdiri tepi pintu
pak teh - tidur - tidur ayam
sepupu & adik ryn - main playstation
ryn - buat kraftangan kain felt

gegaran kali pertama paling kuat,
gegaran kedua sikit-sikit ... tapi tetap takut !
tuttt... perh eletriklak tak de >.<
oh.... nasib baik tak sampai malam !


coretan dari mangsa gempa bumi

11 April 2012
2

ok, assalamualaikum
kami dari kumpulan Al-Humairah

ada yang tertanya-tanya ''kenapa ryn tak update blog?''
oh terharu .. *ada gak pembaca
maaf dipinta, takut berdosa.

ryn dan beberapa kawan ryn dari sekolah yang sama masuk menyemak dalam pertandingan nasyid.
alhamdulillah selesai juga semuanya pada hari nie..
sekolah ryn adakan pertandingan nie pada hari PIBG
di jemput juga Ustaz Zamri
*gambar xde ..
2bulan berlatih, penat lelah akhirnya berakhir pada pagi tadi.
suka duka dihadapi bersama. pelbagai dugaan menimpa dapat diatasi, tak lupa juga kepada guru yang sudi meluangkan masanya demi kami iaitu Puan Norhazlina Mohammad yang juga merupaka guru Perdagagan ryn.
*flying kiss
ryn dan ketua kumpulan Al-Humairah (kanan)
sayang semua !


ijazah dapat digenggam konon

08 April 2012
0

Copyright © Hijab Cosplay Capries Ryn